DESPRE PROGRAM

Sucurile 100% și mousse-urile de fructe nu sunt altceva decât vitamine și energie în formă accesibilă. De ce „istețe”? Pentru că tot ce ne înconjoară acum este din ce în ce mai bun, mai comod și mai „smart”. Și toate aceste soluții ne sunt accesibile oriunde și oricând. Păi, dacă lumea devine tot mai comodă și mai „smart”, atunci și vitaminele pot istețe – ambalate în sticle și punguțe comode!

Mousse și suc 100%, aici sunt vitaminele istețe!

Aceasta este ideea de bază a programul nostru. Vrem să vă convingem că sucurile și mousse-urile de fructe sunt vitamine într-o formă foarte comodă, pe care le puteți lua cu voi la plimbare, la serviciu sau la școală. Sunt vitamine la care avem acces tot timpul anului și care nu trebuie nici spălate, nici curățate de coajă (este suficient doar să desfaceți dopul).

 

Vrem să schimbăm obiceiurile alimentare din casele noastre.

Vrem să vă convingem că trebuie și merită să beți (și să mâncați) sucuri 100% și mousse-uri de fructe pe tot parcursul zilei.
Vrem ca părinții, care beau sucuri 100% și mănâncă mousse, să dea un exemplu bun copiilor lor, iar cei mici să se obișnuiască să caute în mod spontan lucrurile bune.

Se spune că sănătatea este, după fericirea în familie, a doua cea mai importantă valoare a vieții noastre. Haideți atunci să unim aceste două lumi, având grijă de familiile noastre și de noi înșine!
Să nu uităm că sucurile și mousse-urile reprezintă o sursă naturală de vitamine și un mod natural de a le completa în timpul zilei. Iată motivul pentru care tocmai sucurile 100% și mousse-urile trebuie să fie prezente în alimentația noastră zilnică, sănătoasă.
Să fim smart! Să trăim smart!

P.S.

Pagina despre vitaminele istețe, adică despre sucurile 100% și mousse-urile de fructe, este realizată de un grup de blogeri, experți și părinți, pasionați de soluțiile istețe care sunt gustoase, practice și comode. Sursa de inspirație pentru informațiile de pe pagină se află în viața de zi cu zi (acasă, la școală sau la serviciu) și beneficiază de sprijinul unor experți în alimentație. De asemenea, aceasta este o pagină creată de părinți și pentru părinți!
Vă invităm să lecturați articolele de pe pagina noastră, plină de gust și de soluții istețe!