Pauza de suc 100% sau mousse

Copilul tău a mers pentru prima oară la școală în septembrie? Sau a început încă un an în care, zilnic, merge acolo pentru a dobândi cunoștințe și a se distra cu cei de vârsta lui?

soki-i-musy-moc-witamin-w-smart-formie

În fiecare din aceste cazuri, mama nu poate dormi de grijă: ce o să mănânce cel mic la școală și oare iar o să se întoarcă cu sanvișurile în ghiozdan? Dar adevărul e că orice copil ia exemplu de la părinți și, dacă ei au o alimentație echilibrată, cu multe legume și fructe, și copilului îi va fi mult mai ușor să facă alegerile alimentare sănătoase.

De aceea, atunci când îi împachetezi gustarea, ai grijă să fie diversificată și colorată. Sandvișuri din pâine integrală cu ce-i place lui mai mult, un măr mic sau o nectarină, un morcov tăiat fâșii subțiri – iată un exemplu de gustare.

Și, în plus, o cutie mică de suc sau un plic de mousse fiindcă sunt produse care-i vor da energia de care are nevoie ca să învețe și să-și facă exercițiile fizice. Nu ai timp și nu ai fost la cumpărături în ultimele zile? Nu-i nimic! Amintește-ți că și chioșcurile de la școală oferă diverse gustări, inclusiv sucuri de fructe și legume sau mousse-uri – nu trebuie decât să meargă să și le ia.

soki-i-musy-moc-witamin-w-smart-formie