Sucul și mouse-ul le-am luat, în excursie-am plecat!

Ieșirile cu toată familia pe perioada vacanței sunt cea mai bună formă de a petrece timp împreună. Atunci când vă pregătiți pentru un picnic sau plănuiți să petreceți o zi întreagă afară, nu puteţi să uitaţi de câteva reguli care vă vor permite să vă bucurați pe deplin de excursiile de pe timpul verii.

a-moze-sok-lub-mus-do-tego

Căldura provoacă deshidratare. Fiecare membru al familiei trebuie să aibă sticla lui cu apă. În afară de apă, setea poate fi potolită și cu un suc de fructe sau fructe cu legume care, în plus, va aduce organismului și un aport de vitamine de care acesta are nevoie. Sucurile sunt disponibile în diverse sortimente și în diferite forme de ambalaj: cutii sau sticle mici, potrivite pentru toate preferinţele.

a-moze-sok-lub-mus-do-tego

Când este cald, mâncăm mai puțin, dar trebuie să compensăm aportul de energie pe care îl primește organismul! O gustare excelentă pentru copii o reprezintă mousse-ul de fructe și fructele și legumele proaspete (morcovii, merele, bananele). Soarele este prietenul nostru fiindcă stimulează producerea vitaminei D, însă, vara, între orele 11 și 16, ar trebui să ne protejăm de el. Toți membrii familiei trebuie să folosească creme cu filtru de protecție. La fel de importantă este purtarea pălăriilor și a ochelarilor de soare.

Gata bagajele? Vacanță plăcută! : )