Nu vrei și un suc sau un mousse?

Trăim cu o viteză și o intensitate atât de mare de-a lungul întregii zile, încât, prepararea unor mese echilibrate pentru noi și familia noastră reprezintă o provocare destul de mare. De aceea, ar trebui să apelăm la sucurile și mousse-urile ușor accesibile. Sunt produse din legume și fructe foarte hrănitoare – conțin vitaminele și compușii nutritivi atât de necesari organismului nostru pentru a fi în formă ”smart”!

a-moze-sok-lub-mus-do-tego

Atunci când pregătești pachețelul cu gustarea copilului tău, nu uita să-i pui, lângă sandviș, și o sticlă de suc și un mousse 100%. Datorită porțiilor mici și ambalajelor funcționale, este suficientă și o pauză de 5 minute ca să le consume!

Copilul tău face nazuri când i se pun în farfurie legume și nu vrea nici măcar să le guste? Poți să i le oferi sub formă de suc sau mousse de legume și fructe. Cei care preferă gusturile mai puțin dulci pot alege, de exemplu, un suc de roșii puțin condimentat, iar pentru pofticioși există consistența cremoasă a mousse-urilor pe bază de pulpă de măr și morcov în combinație cu căpșuni sau banane.

Lipsa timpului nu mai este o scuză! E suficient să-ți faci provizii de sucuri și mousse-uri. Datorită procesului de pasteurizare, acestea păstrează pentru mult timp tot ce e mai bun din fructe și legume și vin într-o formă excelentă, fără nici un fel de aditivi, potrivite pentru orice moment al zilei.