Sucurile și mousse-urile din magazin – o soluție comodă pentru oamenii ocupați!

Vrei să ai grijă de sănătatea alor tăi și să-i hrănești cu tot ce e mai
bun, dar, pur și simplu, nu ai timp să prepari suc proaspăt stors
din fructe? Nu-i nimic – îți vin în ajutor sucurile la cutie sau sticlă
și mousse-urile.

soki-i-musy-ze-sklepowych-polek–wygodne rozwiazanie-dla-zabieganych

Sucurile 100% din magazin sunt pe nedrept acuzate că nu ar fi naturale sau că sunt pline de conservanți. Nu este adevărat! Tehnologiile moderne aplicate în producția de suc permit extragerea din fructe și legume a tot ce este mai bun și mai valoros pentru organismul nostru.

soki-i-musy-ze-sklepowych-polek–wygodne rozwiazanie-dla-zabieganych

Prima etapă în obținerea sucului o reprezintă spălarea foarte atentă a legumelor și fructelor. Pe urmă, fructele şi legumele sunt alese, tocate și zdrobite sau stoarse. Sucurile limpezi sunt supuse filtrării. Următoarea etapă în obținerea sucului este pasteurizarea, aceeași pe care o aplică cu succes ani de zile străbunicele, bunicile și mamele noastre. Este o modalitate naturală de prelungire a valabilității sucurilor prin încălzirea lor. Se distrug în acest fel bacteriile și alte microorganisme care ar putea provoca alterarea produselor. Pasteurizarea este cea care face ca sucurile din magazin să aibă un termen de valabilitate de la câteva zile până la câteva săptămâni,nu conservanții chimici, după cum este impresia generală,!

soki-i-musy-ze-sklepowych-polek–wygodne rozwiazanie-dla-zabieganych

Cum se fac, însă, mousse-urile? Nu e nici un secret! Mousse-ul este o pastă din fructe și legume obținută, de exemplu, din morcov, banane, mere, căpșune sau piersici. Mousse-urile se produc din fructe și legume sănătoase și coapte, proaspete sau păstrate sub formă de pastă și sucuri concentrate din fructe și legume. Cineva ar putea să se întrebe cum se obține acea consistență delicioasă, densă și omogenă? Ei bine, se obține pur și simplu prin mărunțirea și zdrobirea fructelor sau a legumelor.
Mousse-urile se obțin din ingrediente naturale, fără adaos de zahăr sau conservanți, sunt gustoase și oferă organismului porția zilnică de vitamine, fibre și compuși minerali. Mousse-urile sunt produse ambalate în pliculețe sigure și comode, care pot fi luate la serviciu sau la școală pentru a le consuma drept gustari.

Alegând mousse-urile 100%, poți avea siguranța că nu conțin nici un fel de conservanți, deoarece legea nu permite adăugarea de zahăr, sirop sau alți îndulcitori în timpul preparării. Gustul dulce îl au numai și numai datorită zaharurilor naturale conținute în fructe și legume. Ca și sucurile, mousse-urile sunt pasteurizate și ambalate comod, de exemplu, în plicuri de 100 g – ideale pentru gustarea de la școală a copilului tău.

soki-i-musy-ze-sklepowych-polek–wygodne rozwiazanie-dla-zabieganych

Acum, că știi cum sunt produse sucurile și mousse-urile, trebuie să te ai grijă ca micul dejun să fie unul complet! Dă-le copiilor, la micul-dejun sau la gustarea de dimineață, suc de portocale 100%, care le va asigura necesarul de vitamina C pentru întreaga zi. Iar tu, delectează-te cu gustul sucurilor de legume, de pildă din sfeclă roșie, care este bogat în compuși minerali precum potasiu, magneziu, fier, acid folic sau din morcovi – din care este suficient un pahar pentru a acoperi necesarul zilnic de beta-caroten, adică provitamina A.