Într-o familie smart, mișcarea este importantă

smart-rodzina-ceni-ruch

În timpul săptămânii, arareori avem timp pentru a-l petrece în mod activ cu familia. De cele mai multe ori, obosiți după o zi întreagă la serviciu sau la școală, nu mai facem decât să ne aşezăm pe canapea în fața televizorului.

În weekend, nu stați în casă! Mergeți să vă plimbați cu bicicletele, la munte sau la o plimbare în timpul căreia să vizitați locurile interesante din apropiere. Vara sau primăvara, un mod excelent de a petrece timpul cu familia îl reprezintă o ieșire la picnic în parcul cel mai apropiat sau în afara orașului. Luați cu voi setul de badminton, o minge sau un frisbee. Copiii au foarte multă energie, așa că, lăsaţi-i să-și facă de cap!

Mișcarea în aer liber este sănătoasă, mai ales dacă, în timpul săptămânii, copiii își petrec timpul în școală, la meditații sau făcându-și lecțiile. O zi petrecută în mod activ, în sânul naturii, va crește tuturor pofta de mâncare și vă va asigura un somn bun mai târziu.

smart-rodzina-ceni-ruch

În astfel de excursii, trebuie neapărat să luăm cu noi ceva de „gustărit”. Într-o excursie, vor prinde foarte bine sucurile și mousse-urile 100%, fără zahăr adăugat. Iată o modalitate comodă pentru a avea o gustare din fructe sau legume, datorită căreia vom oferi organismului o porție de vitamine și minerale. Fiecare membru al familiei ar trebui să aibă propria rezervă cu: sucul preferat de fructe sau legume și fructe, la cutie sau sticlă, un mousse, cu ambalaj practic care permite consumul uşor chiar şi în timpul plimbărilor, o bucățică de ciocolată amăruie, pentru momentele în care ai nevoie de energie, un măr, o banană, sandvișuri sau brioșe „aperitiv”, de exemplu, cu spanac. Gata! Așadar unde mergeți week-end-ul următor?