Plimbă-te și susține imunitatea copilului tău

Sistemul imunitar al copilului este în permanentă dezvoltare, de aceea trebuie ajutat în fiecare fază. Una din formele cele mai plăcute de a-l ajuta este reprezentată de plimbările zilnice cu micuțul, bineînțeles, doar atunci când vremea vă permite.

Poți ieși alături de copil la plimbare și toamna și iarna, mai ales dacă temperatura se menține peste zero grade. Trebuie doar să ții cont să-l îmbraci corespunzător pe cel mic, cu hăinuțe în mai multe straturi, așa-numitul stil „ceapă”. Trebuie să ai grijă să nu-i fie prea rece, dar nici prea cald celui mic – și căldura excesivă poate duce la răceli.

La plimbare, ia cu tine un suc de fructe sau un mousse de fructe și legume – copiii adoră fructele și legumele în această formă. Dar cum să protejăm sucul sau mousse-ul de temperaturile scăzute?

spaceruj-i-trenuj_kafelki_

Există posibilitatea de a alege dintr-o serie întreagă de protecții pentru sticle sau termosuri care păstrează bine căldura chiar și timp de câteva ore. Așa vei avea siguranța că lichidul pe care i-l oferi este la temperatura camerei și sigur pentru gâtul copilului tău.