Copiii iubesc mousse-ul! Îl consumă din proprie inițiativă

Fructele și legumele sunt necesare în alimentația copiilor. Ușor de zis, greu de făcut! Ai șanse mari să îi convingi pe cei mici, doar dacă folosești tot felul de trucuri: mere tăiate în bucățele, banane tăiate în felii, rugăminți și muncă de convingere.

Când reușești să-i pui copilului în față o masă preparată cu grijă și dragoste, începe lupta. Lupta din cauza cojii, pentru că orice coajă este tratată precum cel mai mare dușman (chiar dacă este o sursă de vitamine și substanțe nutritive). Lupta cu sâmburii, fiindcă „sâmburii de zmeură rămân între dinți”. Verdeața îi sperie și mai mult, nici nu are rost să mai încerci! Copiii sunt niște consumatori mici, dar foarte pretențioși. Dacă se încăpățânează, nu-i convingi cu nimic. De multe ori, motivul pentru care refuză fructele sau legumele îl reprezintă tocmai faptul că acestea trebuie curățate, au sâmburi la care trebuie să fie atenți, au o consistență sau o formă care nu le place.

Dacă la școală, în pauză, un mic fotbalist trebuie să decidă între un meci rapid de fotbal și curățarea unei portocale – ia ghicește, ce-o să aleagă?

news-20-01

Dacă-i mousse, e cu plăcere!

Din fericire există o variantă mult mai simplă pentru a-i da celui mic porția zilnică de fructe și legume. Fructele și legumele pot fi introduse în meniu precum o gustare, pur și simplu. În ajutor ne vin mousse-urile, adică tot ce-i mai bun din fructe și legume, pasat și servit într-o formă plăcută. Formă de care copiii se vor îndrăgosti. Pentru producerea mousse-urilor se folosesc numai fructe și legume coapte. Produsul final este la fel de valoros ca și fructul proaspăt. Conține vitaminele și mineralele de care copilul nostru are atâta nevoie.
Dându-le mousse, avem siguranța că alimentația copiilor noștri este corectă și că le asigurăm porția zilnică de vitamine.


Cum sunt obținute mousse-urile?

Musse-urile și sucurile 100% conțin numai legume și fructe. Mousse-urile nu au adăugați nici un fel de coloranți, iar culoarea lor este dată de fructele din care au fost obținute.
Mousse-urile se produc prin zdrobirea și pasteurizarea fructelor sau legumelor, în urma căreia se obține un produs uniform și consistent, fără sâmburi sau cojițe și, în plus, rezistent și sigur. Lucrul cel mai important pentru un copil! În sfârșit s-au terminat mofturile din timpul mesei! Copiii se vor îndrăgosti pur și simplu de această formă de servire a fructelor și legumelor.

news-20-02


Mousse-urile – perfecte pentru a le servi oriunde.

Mousse-urile sunt ambalate astfel încât să reprezinte o gustare excelentă, ușor de luat la școală, la serviciu sau în excursie.
Datorită conținutului de fibre, piureul gros de fructe și legume reprezintă nu doar o gustare, ci o masă completă și sățioasă. Este gustarea de dimineață sau cea de după-amiază, pe care o poți lua în rucsac sau în poșetă.


Nu mai trebuie să insiști!

Când le pui la dispozitie mousse-uri, nu mai este nevoie să îi convingi pe cei mici de importanța consumului zilnic de fructe și legume. Vor veni, pur și simplu, să ceară singuri porția zilnică de vitamine.

Mousse-urile sunt o soluție excelentă pentru părinții moderni, care au grijă de alimentația copiilor, cărora le plac soluțiile „smart“ actuale și își doresc, în același timp, o mâncare pe placul celor mici. Căci nu este nimic mai important pentru un părinte decât zâmbetul copilului său.